Werkwijze

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Het is belangrijk dat jullie een weddingplanner kiezen, bij jullie als persoon past. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Dit gesprek is vooral gericht op kennismaking, maar we zullen ook jullie bruiloft bespreken, wat zijn jullie wensen en wat is jullie budget. Na afloop van dit gesprek zal ik een vrijblijvende offerte op maat voor jullie opstellen. 

Vervolggesprek
Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte zullen we een tweede gesprek plannen. In dit gesprek zetten we de grote lijnen uit. We maken samen plannen en wisselen ideeën uit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we halverwege onze samenwerking evalueren. Ik wil graag open met jullie communiceren om te zorgen dat alles voor jullie naar wens verloopt.  Het is jullie dag en jullie beslissen over hoe de dag er uit komt te zien. Ik zal jullie wel adviseren in de mogelijkheden die er zijn zodat jullie een goede keuze kunnen maken. Na afloop van de bruiloft ben ik natuurlijk heel hoe jullie de bruiloft hebben ervaren hebben. 

Ceremoniemeesterschap
Het ceremoniemeesterschap is zowel los als in een arrangement te boeken. We zullen ongeveer een half jaar voor de bruiloft een afspraak maken om de gehele planning van de dag door te spreken. Tevens zal ik als dat nodig is een draaiboek opstellen, informatie naar de gasten sturen en contact opnemen met jullie leveranciers. Vervolgens komen we nog een keer bij elkaar om de laatste puntjes op te i te zetten voor jullie grote dag. Op de bruiloft zelf zorg ik voor alle voorkomende taken, zoals het opspeelden van corsages, verwelkomen van gasten, aankondigen van sprekers, houd ik in de gaten dat alles op tijd verloopt. Het is te veel om allemaal op te noemen. Ik ben er van ´s ochtends tot ´s avonds om te zorgen dat jullie een droombruiloft krijgen waar je van begin tot einde van gaat genieten.

Styling
Het is tegenwoordig helemaal in om je bruiloft in een thema te stylen. Het kan zijn dat je niet zo goed weet hoe je dit aan kunt pakken. Ik kan jullie hierbij helpen. Tijdens de eerste afspraak bespreken we wat jullie willen. Hier maak ik vervolgens een moodboard van. Daarop verwerk ik kleuren en stylen die jullie aanspreken om zo jullie idee zo goed mogelijk om te zetten in de praktijk. Zodra jullie tevreden zijn ga ik aan de slag om alles te kopen of te huren. Op jullie bruiloft zorg ik dat alles er naar jullie wens uitziet en na afloop zorg ik dat alles weer opgeruimd en teruggebracht wordt. 

Wedding nanny
Ik ben al jarenlang pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang. Hierdoor heb ik veel ervaring in (spel)begeleiding met kinderen. Omdat de wensen van kinderen nogal eens uiteen lopen, maak ik graag met jullie een afspraak om de leeftijden, jongen/meisje en de wensen te bespreken. De mogelijkheden zijn divers, willen jullie bijvoorbeeld een speurtocht, workshop of tekentafel voor de kinderen? Geen probleem, ik zorg ervoor dat ook jullie kleinste gasten een fijne dag zullen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *