It’s Color that Works….??

De keuze voor drukwerk is heel persoonlijk. Zo houdt de een van een strakke kaart met weinig poespas, zo wil de ander sierlijke letters en bloemen. Er is zoveel mogelijk wat betreft drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan trouwkaarten, menukaarten, naamkaartjes, bedankjes, maar aan ook geboortekaarten. Ik wilde graag weten wat er allemaal qua drukwerk mogelijk is en ging daarom op bezoek bij Colorworks in Den Haag.

 

DSC_0947

Paspoort van een Wedding Professional
Naam: Colorworks
Adres: Bedrijventerrein Bink 36
Binckhorstlaan 36, gebouw M007
2516 BE ‘s-Gravenhage
Contactpersoon: Esther Overduin
Soort leverancier: Drukwerk
Werkgebied: Internationaal
Segment: laag – midden – hoog
Website: www.colorworks.nl
E-mail: esther@colorworks.nl
Telefoonnummer: 070-2054511

 

Toen ik binnenkwam was ik positief verrast wat Colorworks allemaal kan. Naast het reguliere drukwerk voor bedrijven, strandtenten en restaurants, bieden zij ook de mogelijkheid tot het ontwerpen en printen van trouwkaarten. Colorworks heeft een eigen ontwerpafdeling.

Hieronder een paar sfeerfoto’s van de showroom van Colorworks met verschillende voorbeelden van drukwerk. Je kunt altijd vrijblijvend langs gaan. Zo kan je zien wat zij allemaal doen. Indien er een ontwerp of opdracht besproken moet worden dan kan dit op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

2016-03-03 10.50.37  2016-03-03 10.53.54  2016-03-03 10.50.28

Mogelijkheden
Tijdens de rondleiding liet Esther mij de vele mogelijkheden van drukwerk zien. Zo is er naast het drukwerk op papier of karton, ook de mogelijkheid om te printen op diverse kunststofmaterialen zoals plastic, metaal en steen.

 

Naast het bedrukken van bijvoorbeeld trouwkaarten, kun je bij Colorworks ook terecht voor het bedrukken van tekstborden voor bijvoorbeeld een fotobooth tijdens je feest. Maar denk ook aan bedrukte fietskratten (zie foto hieronder) die leuk zijn voor op de fiets maar ook leuk als geschenk aan je ceremoniemeester of (schoon) ouders. Het kratje vullen met iets lekkers of een fles wijn.

2016-03-03 10.53.30

Ontwerpen
Colorworks denkt graag mee betreffende de keuze van materialen en ontwerpen. Ze hebben ontwerpers in dienst die ervoor zorgen dat jullie visie tot uiting komt op het drukwerk. Tevens is het mogelijk om jullie eigen teksten, foto’s, etc. te gebruiken in de ontwerpen.
Hiermee wordt iedere trouwkaart uniek en persoonlijk.

fietskratje

Zodra jullie tevreden zijn met het ontwerp, ontvangen jullie een digitale proefdruk en daarna een proefdruk op het gekozen papier. Nadat de proefprint akkoord is bevonden worden de uiteindelijke kaarten geprint. Het printen bevindt zich in de inpandige drukkerij. Dit heeft als voordeel dat zij zelf de eindcontrole hebben over het product en daarbij is het snel klaar. Zij streven naar 1 tot 2 werkdagen!

Een leuke tip nog zijn de houten hartjes of houten kaartjes die Colorworks met een tekst naar keuze kan bedrukken. Laat er bijvoorbeeld de namen van jullie gasten op drukken en bind het met een lint om een servet, als een menukaartje voor tijdens het diner of hang ze aan de bedankjes

 

IMG_20160518_171617
Menukaart ontworpen door Maaike´s live Painting

Dus zijn jullie naar iets speciaals opzoek, neem dan eens een kijkje bij Colorworks, ze denken graag met jullie mee.

Liefs Rianne

Profielfoto van Rianne

About Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *