A Vintage Tea Party…

Het is ongeveer twee maanden voor hun bruiloft als Sanne en Guus contact met mij opnemen. Ze vroegen ons te helpen met de organisatie en styling van hun receptie voor 200 personen en wilden graag ontzorgd worden. Daarbij zijn ze bij ons natuurlijk aan het goede adres. Na een leuk gesprek, zitten de voorbereidingen al snel goed op de rit. Het bruidspaar heeft gekozen voor het thema: Vintage Tea Party. Stukje bij beetje krijgt dit steeds meer vorm. Zo huren ze vintage servies bij Wempe en Wempe en kopen ze de Xenos leeg aan lampionnen.

DSC_0109_1
Fotocredits: Hans Koreman

Als locatie hebben ze gekozen voor de Duinzichtkerk te Den Haag. Na het kerkelijk huwelijk wilden ze graag de receptie op het grote kerkplein laten plaatsvinden. Er worden ruim 200 gasten verwacht, waar dit plein een prima plaats voor biedt. Door diagonaal over het plein lampionnen op te hangen krijgt het plein een gezellige sfeer.

In de dagen voor de bruiloft zien de weerberichten er niet goed uit. Elke dag hebben we contact. Langzaam wordt het iets beter en nemen we de beslissing om alles buiten klaar te zetten. Het blijkt een goede keuze, afgezien van wat wind, is de temperatuur prima en valt er geen druppel.

DSC_0129 (1)
Fotocredits: Hans Koreman

Het bruidspaar geniet, de gasten ook en er hangt een ongedwongen sfeer. De buitenbar van Buitengewoon Bubbels draagt een steentje bij met hun bubbels. Na een toost op het bruidspaar zijn er cupcakes van Zilver en Zoet en hapjes van de Meisjes van Spijs.

DSC_0118_1
Fotocredits: Hans Koreman

Dan rijdt de rode Engelse Bus voor en is het tijd voor het bruidspaar en hun daggasten om naar de Buurtboerderij ‘Ons Genoegen’ in Amsterdam te vertrekken. Daar zullen ze nog met elkaar dineren en de dag feestelijk afsluiten. Wat een mooi gezicht om de bus weg te zien rijden.

Daarna zit er voor ons nog maar een ding op: Opruimen. Moe maar heel voldaan zitten we ’s avond in een restaurantje. Wat een lange dag, maar wat zijn we blij dat we dit voor Sanne en Guus mochten doen, en wat leuk om nieuwe leveranciers te ontmoeten.

Lieve Sanne en Guus, wij wensen jullie alle goeds voor jullie toekomst samen, en hopen dat het jullie mag brengen waar jullie van dromen.

Liefs Rianne

Profielfoto van Rianne

About Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *