A Marrakesh beach wedding shoot

Een aantal jaren geleden, heb ik een reis naar Marrokko gemaakt. Het is een reis vol avontuur en inspiratie gebleken. Ik weet nog hoe ik de boot afstapte en mij een ware wind tegemoet blies. Als snel bleek de sfeer van het land, de prachtige kleuren en patronen die ze gebruiken in kleden, decoratie en tegels waren voor mij een grote inspiratie voor de Styled Shoot.

Colors
Als ik aan Marrakech denkt komt gelijk de kleur paars bij mij naar boven. Deze rijke kleur, wilde ik in ieder geval terug laten komen. Daarom hebben we gekozen voor de kleurcombinatie blauw, paars, framboos en goud. Deze kleuren komen terug in bijvoorbeeld de kussentjes bij de theeceremonie, versiering op de taart en in de prachtige bloemen in bijvoorbeeld het bruidsboeket.

Dressing up
Bij een Marokkaanse bruiloft verkleed de bruid zich meerdere malen tijdens het feest. Deze jurken hebben ieder een andere kleur en draagt zij veel sieraden. Haar laatste jurk is vaak een traditionele witte jurk. Daarom wilde ik dit aankleed moment ook terug laten komen door middel van een antieke kaptafel. Gelijk een prachtige plek om alle sieraden prachtig uit te stallen.

Weddingdress
De jurk is door de Amerikaanse ontwerper Daugthers of Simone en met de hand gemaakt. Deze kanten bruidsjurk past goed bij deze strand wedding shoot. De jurk straalt romantiek uit door het gebruik van kant, de sleep. en de off-sholder mouwen benadrukken het strandgevoel nog meer.

Make-up en haar
In de bruidsmake-up bij Marokkaanse bruiden zie je dat de nadruk op de ogen ligt. Deze worden zo opgemaakt dat ze groter doen lijken en de huid voor zo egaal mogelijk gemaakt. Dit principe wilde ik ook terug laten komen maar dan wel op een natuurlijke stijlvolle westerse manier.

Tea ceremony
Er wordt veel tijd gedronken in Marokko. Zelfs als je een winkel binnen komt wordt je thee aangeboden. Dit mocht dus niet ontbreken in de shoot. Het theepotje heb ik zelf meegenomen uit Marokko. Het wordt daar gebruikt in de bereiden van de muntthee. Thee wordt daar ook veel zoeter gedronken dan wij hier gewent zijn. Omdat het zo anders smaakt is het nadat je eraan gewent bent, best lekker.

Dinersetting
Wat is er nou heerlijker dan met blote voeten in het zand, met uitzicht op de zee, te eten aan een prachtig gedekt tafel. Welk bruidspaar wil dat nou niet. Er is voor blauw servies gekozen waar de bloemen er nog meer uitspringen. Het menukaartje maakt het plaatje helemaal af.

Sun set ceremonie
Als het avond wordt is het tijd voor de ceremonie. Wat is er nou romantischer om elkaar het ja woord te geven tijdens de ondergaande zon. De deuren symboliseren de deur naar een nieuw leven samen. Een heerlijke afsluiting van een prachtige dag.

Deze toppers hebben deze shoot tot een succes gemaakt:
Locatie: Paviljoen Zomertijd Strand
Organisatie & Fotografie: Wit Photography
Organisatie en Styling: Wedding on Track
Film: Best of Times films
Visagiste en Hairstyling: NoukStyle
Stationery: Loveletterpress
Cake & Candy: Erna’s Tasty Food
Bruidsjurk: Wild at Heart
Kostuum: Honeymoon shop
Sieraden: DRKS
Bloematelier: ’t Bloemeke
Decoratie & Styling: Loveyoutothemoonandback
Servies en Glaswerk: Wempe en Wempe
Confetti: Bladconfetti.nl
Modellen: Anne en Tom

Profielfoto van Rianne

About Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *